RSSLinePlus Blogger

Главная » 2014 » Декабрь » 9 » В майбутньому люди перетворяться в кіборгів
17:55
В майбутньому люди перетворяться в кіборгів

Як ви вважаєте, в майбутньому ви будете ходити з імплантованим під шкіру чіпом? З допомогою спеціальних сигналів при проходженні паспортного контролю або навіть при відвідуванні концерту або спортивного матчу інформація про особу буде надходити на комп'ютери, тому необхідність у квитках та надання документів відпаде. У деяких магазинах з допомогою такого мікрочіпа можна буде зробити покупку. А у випадку пропажі людини з таким мікрочіпом під шкірою можна буде з легкістю знайти за допомогою супутника.

Власники тварин знають про користь таких мікрочіпів, які ось вже кілька років вводяться під шкіру тварин. Багато експертів вважають, що в найближчі 10 років практично всі люди обзаведуться аналогічними приладами. У такому разі мікрочіп стане ще одним способом проходження ідентифікації особистості на ряду з такими біометричними способами як відбитки пальців, сітківка ока, аналіз крові. Вчені підкреслюють той факт, що імплантація чипів повинна бути абсолютно добровільним рішенням.

Рамез Naam (Ramez Naam), який раніше очолював відділ з розвитку програмних проектів компанії Microsoft, а нині є популярним ведучим і автором, вважає, що з допомогою таких вживлених під шкіру чіпів можна контролювати місце розташування людей з хворобою Альцгеймера, що значно спростить догляд рідних. Інший варіант використання мікрочіпів - це контроль за злочинцями, які відбули покарання і випущені на свободу з випробувальним терміном.

Просмотров: 460