RSSLinePlus Blogger

Главная » 2014 » Декабрь » 09

Компанія Apple в липні поточного року отримала необхідний їй патент на годинник iWatch, «розумні годинник». І тепер з'явилися чутки про те, що нове переносна пристрій від корпорації представлять публіці вже 9 вересня поточного року. Представники Apple досі не коментують цю новину, але її акції виросли більш ніж на півтора відсотка, подолавши рівень 102 долара, що можна назвати рекордно високим рівнем.

Незважаючи на те, що iWatch насправді презентують споживачам, а потім випустять на ринок, вони, згідно з деякими припущеннями, як і раніше не зможуть існувати незалежно від смартфонів, будучи просто їх функціональним доповненням.

Насамперед варто зазначити, що найімовірніше розробники відмовляться від циферблата, оскільки він займає надто багато місця, при цьому не є досить функціональним.

Замість нього наручний годинник ... Читать дальше »

Просмотров: 434 | Дата: 09.12.2014

Традиційні друковані та ефірні ЗМІ зазвичай мають свої інтернет-сторінки, іноді повністю повторюють зміст офлайнових випусків, іноді містять тільки анонси статей і/або тексти минулих номерів, іноді мають додатковий контент. Також існують інтернет-радіо та інтернет-телебачення.

Сайти, що належать ЗМІ, найчастіше піддаються атакам хакерів. Дослідницька група Positive Technologies в ході проведеного експерименту вивчила 500 інтернет-порталів. Експеримент проводився для того, щоб виявити рівень захищеності. Особливу увагу було приділено ресурсів державних та банківських установ, засобів масової інформації, компаній телекомунікації і виробничим підприємствам.

Результати дослідження показали, що 62% інтернет-порталів мають високий показник ризику несанкціонованого доступу. Буквально два роки тому цей показник був набагато нижче, ві ... Читать дальше »

Просмотров: 431 | Дата: 09.12.2014

Як ви вважаєте, в майбутньому ви будете ходити з імплантованим під шкіру чіпом? З допомогою спеціальних сигналів при проходженні паспортного контролю або навіть при відвідуванні концерту або спортивного матчу інформація про особу буде надходити на комп'ютери, тому необхідність у квитках та надання документів відпаде. У деяких магазинах з допомогою такого мікрочіпа можна буде зробити покупку. А у випадку пропажі людини з таким мікрочіпом під шкірою можна буде з легкістю знайти за допомогою супутника.

Власники тварин знають про користь таких мікрочіпів, які ось вже кілька років вводяться під шкіру тварин. Багато експертів вважають, що в найближчі 10 років практично всі люди обзаведуться аналогічними приладами. У такому разі мікрочіп стане ще одним способом проходження ідентифікації особистості на ряду з такими біометричними способами ... Читать дальше »

Просмотров: 457 | Дата: 09.12.2014

Досі знімки поверхні Землі не особливо точні і не завжди відповідають справжньому стану справ. Практично всі зображення з Google Earth мають підвищену зернистість, що заважає розглядати будь-які об'єкти, а іноді - і зовсім важко зрозуміти, що ж насправді зображено на знімку. Ситуація незабаром повинна істотно зміниться, завдяки новим законодавством Сполучених Штатів Америки.

Завдяки новим законам, такі лідери ринку США, як DigitalGlobe отримали можливість надавати більш точні супутникові зображення для використання їх у комерційних цілях, ніж це було раніше. Їх зможуть застосовувати Microsoft і Google.

Зображення з більш високою роздільною здатністю, як кажуть, дозволять людям навіть впізнавати свої обличчя і знайомих, зафіксовані з космосу. Супутник для їх отримання DigitalGlobe запустив буквально кілька днів тому.

На ... Читать дальше »

Просмотров: 382 | Дата: 09.12.2014

Компанія Apple сподівається отримати новий патент, суть якого полягає в тому, що Siri допоможе знайти автомобіль, адже її навчили розповідати, де користувач залишив свій автомобіль. Поки функція знаходиться на стадії патентної заявки, коли саме її будуть застосовувати на практиці, сказати складно.

У патентній заявці функція описана наступним чином: «Автоматичне визначення місця розташування транспортного засобу». Для її застосування потрібно, щоб iPhone і автомобільна система CarPlay були синхронізовані один з одним через Bluetooth або Wi-Fi. Причому в першому випадку користувач зможе знайти транспортний засіб навіть на підземній парковці, де немає інтернету або слабкий мобільний сигнал.

Siri потрібно буде задати команду «Знайди мій автомобіль». Після цього помічник вкаже напрям і покаже карту з позначеним місцем розташування ... Читать дальше »

Просмотров: 366 | Дата: 09.12.2014