RSSLinePlus Blogger

Главная » 2015 » Апрель » 6 » Умільці прикріпили телеоб'єктив до смартфону.
20:27
Умільці прикріпили телеоб'єктив до смартфону.

У лютому цього року компанія Olympus анонсувала модулі камер Olympus Air, які дуже схожі на Sony QX1 і можуть підключатися до смартфону. Нагадаємо, що такі модулі підключаються до мобільного телефону і дозволяють робити більш якісні знімки, або ж додають який-небудь ефект до фотографій. Тобто це фактично працює, як з об'єктивами на фотоапаратах.

Досить класна ідея, чи не правда? Однак іноді хороші ідеї призводять до дивних результатів, як, наприклад, на головній картинці. Тут умільці взяли модуль камери Olympus Air і прикріпили до нього телеоб'єктив ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/2.8 так, що конструкція стала нагадувати ручну ракетну установку.

Звичайно фотографи розуміють, що це занадто довгий об'єктив для мобільного телефону, але що робити, коли якість понад усе. Правда з такою конструкцією правоохоронці частенько будуть вам докучати, тому є ще один варіант кріплення - прямий, але це зовсім незручно і непрактично. Втім, вирішувати вам ходити з «ракетницею» на плечі, або з таким велетнем у руках, або ж не ходити зовсім, адже навіщо на телефоні телеоб'єктив? А хто з наших читачів не відмовився б від такої конструкції?

Просмотров: 384