RSSLinePlus Blogger

Главная » 2015 » Апрель » 06
Вам повинно бути 18 років або більше для участі в нашій програмі.

Ви повинні використовувати своє справжнє ім'я та e-mail адресу для реєстрації в сервісі. Заборонено реєструватися кілька разів, використовуючи різні адреси e-mail.


У випадку скарги на ваш аккаунт, спроби спаму, або неузгодженою реклами, ваш аккаунт буде видалений без повернення наявних у нього коштів.

Ви погоджуєтесь отримувати оплачувані рекламні листи на e-mail вказаний при реєстрації.

За рекламу сайтів руйнують фрейм, що містять віруси або порнографію, ваш аккаунт буде видалений без повернення наявних у нього коштів.

Організатори сервісу wmzona.com мають право припинити обслуговування Клієнта в будь-який час, маючи для цього достатні підстави (попереднє повідомлення Клієнта про це необов'язково).

Ви погоджуєтесь повідомляти про знай ... Читать дальше »
Просмотров: 428 | Дата: 06.04.2015

У лютому цього року компанія Olympus анонсувала модулі камер Olympus Air, які дуже схожі на Sony QX1 і можуть підключатися до смартфону. Нагадаємо, що такі модулі підключаються до мобільного телефону і дозволяють робити більш якісні знімки, або ж додають який-небудь ефект до фотографій. Тобто це фактично працює, як з об'єктивами на фотоапаратах.

Досить класна ідея, чи не правда? Однак іноді хороші ідеї призводять до дивних результатів, як, наприклад, на головній картинці. Тут умільці взяли модуль камери Olympus Air і прикріпили до нього телеоб'єктив ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/2.8 так, що конструкція стала нагадувати ручну ракетну установку.

Звичайно фотографи розуміють, що це занадт ... Читать дальше »

Просмотров: 381 | Дата: 06.04.2015

У лютому додаток Evernote для Android було оновлено до версії 7.0, в якій з'явився свіжий «матеріальний» дизайн, а також кілька нових функцій. Протягом двох місяців сьома версія популярного додатка для роботи з нотатками була доступна тільки на смартфонах з Android, а тепер програма Evernote 7.0 перебралася на планшети.

Спеціально для пристроїв з великими дисплеями розробники оновили інтерфейс - Evernote 7.0 тепер більше схожа на поштове додаток. Ліворуч знаходяться основні кнопки для доступу до закладок та інших розділів, трохи праворуч - список нотаток, а саме велике поле відводиться під примітку. Така структура інтерфейсу дозволяє зручніше працювати з контентом, а також більше підходит ... Читать дальше »

Просмотров: 364 | Дата: 06.04.2015

Російські розробники не поспішають випускати ігри і програми для розумних годин Apple Watch, так як новинка з'явиться в Росії з офіційним стартом продажів. Однак деякі студії, наприклад «Бобака», збираються випустити свої рішення для розумних годин від Apple. Крім того, стільниковий оператор «Білайн» сьогодні оголосив про випуск власного додатка для Apple Watch.

В оператора «Білайн» не так багато додатків, які можна було б перенести на Apple Watch, тому здогадатися, яка саме програма вийде на годиннику, досить легко. «Мій Білайн» - це додаток стане доступно для власників розумних годин Apple Watch і смартфона iPhone. Програма, звичайно, буде брати всі дані зі смартфона. Головний функціона ... Читать дальше »

Просмотров: 394 | Дата: 06.04.2015

Мабуть, публікація сторонніми виробниками рендерів ще неанонсовані смартфонів в чохлах стала доброю традицією. Кілька разів ми могли спостерігати такі офіційні витоку інформації з боку виробників аксесуарів для смартфонів від Apple, Samsung, а тепер такої долі зазнав новий флагман від LG. Варто відзначити, що компанія-виробник теж відома за витоками - Spiegen.

Компанія Spiegen опублікувала кілька якісних рендерів, на яких можна побачити смартфон LG G4, одягнений в різні чохли. На зображеннях можна розглянути приблизну форму корпусу, розміри дисплея, а також основну камеру. Судячи з усього, корпус смартфона LG G4 дійсно буде зігнутий, принаймні задня кришка, тому що всі чохли виглядають трохи опуклими. Таку форму корпусу також підтверджують недавні витоку офіційних рендерів нового LG G4. Смартфон виглядає симпатично навіть в чохлах. ... Читать дальше »

Просмотров: 370 | Дата: 06.04.2015