RSSLinePlus Blogger

Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Siri підкаже, де стоїть ваш автомобіль
17:51
Siri підкаже, де стоїть ваш автомобіль

Компанія Apple сподівається отримати новий патент, суть якого полягає в тому, що Siri допоможе знайти автомобіль, адже її навчили розповідати, де користувач залишив свій автомобіль. Поки функція знаходиться на стадії патентної заявки, коли саме її будуть застосовувати на практиці, сказати складно.

У патентній заявці функція описана наступним чином: «Автоматичне визначення місця розташування транспортного засобу». Для її застосування потрібно, щоб iPhone і автомобільна система CarPlay були синхронізовані один з одним через Bluetooth або Wi-Fi. Причому в першому випадку користувач зможе знайти транспортний засіб навіть на підземній парковці, де немає інтернету або слабкий мобільний сигнал.

Siri потрібно буде задати команду «Знайди мій автомобіль». Після цього помічник вкаже напрям і покаже карту з позначеним місцем розташування машини. Ті, кому часто доводиться залишати авто на великих парковках, оцінять функцію по достоїнству, так як він заощадить час, дозволивши швидко знайти автомобіль і дозволить швидко поїхати у справах. Крім того, функцію можна використовувати для пошуку викрадених автомобілів, так і для розшуку втрачених смартфонів.

Незважаючи на те, що функція знаходиться лише на стадії патентної заявки, хотілося б почути вашу думку з цього приводу: так вона потрібна в сучасному суспільстві або без неї можна спокійно прожити, швидко розшукуючи авто на парковці, сподіваючись виключно на власну пам'ять? Тим більше, що можна назвати відмінним способом для її тренування!

Просмотров: 372