RSSLinePlus Blogger

Главная » 2015 » Июнь » 14 » Найпростіший спосіб зміни ip адреси. Переподключаемся до Інтернету.
10:08
Найпростіший спосіб зміни ip адреси. Переподключаемся до Інтернету.
Якщо у вас динамічний IP-адресу змінити його легко при перепідключенні до Інтернету. На робочому столі або в панелі інструментів (біля годинника) два кліка по ярлику "мережеві підключення" -> вимкнути, через кілька секунд знову "мережеві підключення" -> підключити, і у тебе новий IP-адресу.

IP-адреса має вигляд X. X. X. X, де X - будь-яке число від 1 до 255. При зміні IP-адреси поміняються 1 або 2 останні цифри.

Якщо ви хочете залишитися анонімним при відвідуванні сайтів або підключенні до серверів використовувати IP-адресу чужих мереж. Для цього можна піти в інтернет-кафе або підключитися до мережі інтернет, використовуючи WiFi.

Для заміни IP-адреси, фиксирующегося на різних сайтах (форуми, блоги, сайти знайомств і т. п.) можна використовувати проксі-сервер (proxy server). Проксі-сервер ретранслює запити користувача в мережу Інтернет. Він зв'язується з потрібними сайтами, залишаючи в історії свій IP.

Є проксі сервера, які можна орендувати за гроші і безкоштовні. Щоб знайти безкоштовний сервер, достатньо ввести в Google наступний запит: checked proxy list або безкоштовні проксі сервери. Далі на знайдених сайтах, ми бачимо великий список з цифрами. Заходимо в налаштування браузера: Налаштування -> Мережа -> Налаштування параметрів з'єднання з мережею інтернет. За замовчуванням стоїть "Без проксі", змінюємо на "Ручне налаштування сервісу проксі". Тепер просто підставляємо адреси, які ми бачимо в списку. Деякі можуть не працювати, тому не варто засмучуватися, якщо не вийшло з першого разу. Зручний сервіс з перевіркою працездатності проксі spys.ru. Помінявши проксі, ви будете використовувати інший IP, можливо навіть іншої країни.

Існують програми для автоматичної заміни проксі-серверів і mac адреси пристрою.

Нічого складного, встановили, запустили, вибрали і насолоджуєтеся. Спробуйте Proxy Switcher.

Можна змінити МАС адресу пристрою, який підключається до Інтернету. Є багато програм для зміни МАС адреси, спробуйте SMAC 2.7 Pro.

Подробней:  как поменять ip адрес компьютера

Просмотров: 831