RSSLinePlus Blogger

Главная » 2014 » Декабрь » 9 » iWatch з'являться вже 9 вересня
17:59
iWatch з'являться вже 9 вересня

Компанія Apple в липні поточного року отримала необхідний їй патент на годинник iWatch, «розумні годинник». І тепер з'явилися чутки про те, що нове переносна пристрій від корпорації представлять публіці вже 9 вересня поточного року. Представники Apple досі не коментують цю новину, але її акції виросли більш ніж на півтора відсотка, подолавши рівень 102 долара, що можна назвати рекордно високим рівнем.

Незважаючи на те, що iWatch насправді презентують споживачам, а потім випустять на ринок, вони, згідно з деякими припущеннями, як і раніше не зможуть існувати незалежно від смартфонів, будучи просто їх функціональним доповненням.

Насамперед варто зазначити, що найімовірніше розробники відмовляться від циферблата, оскільки він займає надто багато місця, при цьому не є досить функціональним.

Замість нього наручний годинник будуть обладнані сенсорним дисплеєм, якими звикли користуватися всі, у кого є продукція цієї компанії. Багатьох цікавить питання, скільки ж коштують «розумні годинник». На жаль, дізнатися про це можна буде тільки після того, як фахівці зроблять офіційну заяву. Справа в тому, що вартість, як відомо, залежить від багатьох факторів. Зокрема від якості матеріалів, використовуваних під час виготовлення гаджета. Варто відзначити, що цей бренд ніколи не намагався заощадити на матеріалах, так як у виробництві використовуються тільки кращі деталі.

Інші фірми, які є прямими конкурентами компанії з Купертіно, зокрема Samsung і Sony представили власні розумні годинник, які мають надзвичайно малий час автономної роботи і не в змозі працювати окремо від смартфона. В принципі, експерти очікують, що в iWatch кожен з цих недоліків буде виправлено.

Компанія Apple цілком здатна змінити портативні пристрої, маючи лише існуючими технологіями. У принципі, більшість користувачів, які є фанатичними прихильниками «яблучної» компанії, будуть купувати нові годинник, незважаючи на недоліки і деякі недоробки. Залишається тільки дочекатися презентації нового продукту, щоб зрозуміти, чи змогла корпорація в черговий раз здійснити прорив при створенні сучасних гаджетів або ж і її час ще не настав.

Просмотров: 438