RSSLinePlus Blogger

Главная » 2015 » Март » 12 » Прекрасні дерев'яні будинки
14:50
Прекрасні дерев'яні будинки
Наша відповідь: «Звичайно з природного!» Адже за бистроразвівающейся промисловості полімервмісних матеріалів для будівництва, у яких відмінні якості, деревина завжди буде головним при зведенні будь-яких конструкцій.



Незаперечним фактом залишається те, що будинок з дерева має цілющі властивості, тому що дерево має позитивний вплив на здоров'я емоційний стан людини, тим самим покращує його емоційний стан. Також потрібно враховувати те, що деревоматериалы виділяють фітонциди, вони сприятливо впливають на дихальну систему людини - це буде особливо корисним астматикам і аллергетикам.

Породи дерев, які використовуються при будівництві будинків, бувають хвойні і листяні породи. Хвойні породи часто використовуються для будівництва, ялина і сосна. За характеристиками ялина дуже схожа з сосною. Вона широко застосовується в будівництві, у неї великі сучки, вона смолиста, а ялина не дуже.
Здавна будівництво будинків з дерева було широко поширене. Зараз, в століття штучних матеріалів, майже нічого не змінилося: змінився лише вигляд дерева у зв'язку з його обробкою (калібрований колода, брус профільований, оциліндровану колоду).

Безумовно, у будь-якого такого будови є свої «за» і «проти», поговоримо про них.
Позитивні властивості:
- будинок "дихає";
- висока міцність при невеликій об'ємній вазі;
- перевага над полімерами за теплоізоляційними властивостями;
- достатня пружність;
- дерев'яні будинки не настільки до фундаменту, так як мають невелику вагу і високу пластичність. Їх встановлюють на стрічковий, а також і стовпчастий. Наприклад, пеноблочные будинку і цегляні можна ставити тільки на стрічковий фундамент, обов'язково з арматурою;
- можливість при необхідності розбору будинку;
- безперечна природна краса всередині будинку дає можливість заощадити на внутрішній обробці.

Але є і негативні:
- горіння і легка займистість ,займистість;
- проїдання будівельного матеріалу технічними комахами;
- викривлення і розтріскування;
- гігроскопічність.

З усього вищевикладеного висновок такий: вибір будинки з дерева, піноблоку або цегли краще робити згідно вашим естетичним і практичним побажанням. З практичних спостережень з'ясовується той факт, що для постійної трохи більше половини людей обирають будинки з дерева, решта - з каменю і каркасні. В якості дачних будинків 91% будують будинки з дерева, і лише деякі - з інших матеріалів.
Просмотров: 390