RSSLinePlus Blogger

Главная » 2015 » Февраль » 14 » Nintendo розробляє власний мобільний додаток
11:31
Nintendo розробляє власний мобільний додаток
Японський розробник ігор і виробник ігрових консолей Nintendo досить тривалий час ігнорував мобільні пристрої.



Останнім часом в мережі кілька разів з'являлися чутки про те, що Nintendo випустить офіційний емулятор для своїх старих ігор на iOS, а тепер сам президент японської компанії Сатору Ивата розповів про нову розробку.

Як повідомив Сатору, компанія Nintendo на даний момент працює над мобільним додатком під назвою Mii. Програма не буде надавати доступ до ігор, а також це буде не емулятор. Додатку Mii буде представляти собою редактор персонажа Mii, які є стандартними у соціальних сервісах компанії на консолях Nintendo 3DS, і Wii U. Програма дозволить створювати свого Mii-персонажа і робити з нього аватари для соціальних мереж, а також ділитися ним в інших місцях. Звучить це дійсно дивно і, напевно, марно, адже фанати Nintendo вже давно чекають ігри компанії на мобільних пристроях.

Варто відзначити, що Сатору Івата у своєму інтерв'ю нічого не сказав про ігри Nintendo для мобільних платформа. Напевно, найближчим часом їх так і не з'явиться. Однак розробка власної програми для мобільних платформ - це вже великий крок для такої консервативної компанії, як Nintendo. Нагадаємо, не так давно японський виробник випустив оновлену версію своєї кишенькової консолі Nintendo 3DS XL.
Просмотров: 450